Wachttijd

Op dit moment is de praktijk vol. In deze praktijk richt ik mij vooral op de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek, al dan niet met stemmings-, angst-, of verslavingsklachten. 

Als u vragen heeft over de intake en behandeling, mailt u dan naar: c.groenendijk@mentalmente.nl Ik ben een contractvrij werkende psychiater. Het is daarom aan te raden een restitutieverzekering te kiezen die volledige vergoeding biedt. Met een naturaverzekering zult u ongeveer 20%-35% van de behandeling zelf moeten betalen. Zie voor meer info: www.mentalmente.nl/page.php

Kiezen in de GGZ

U kunt op deze website www.kiezenindeggz.nl/ informatie vinden bij wie en waar u terecht kunt met uw problematiek.

Wachtlijstbemiddeling van uw zorgverzekeraar

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen. (informatie NZA)